Нардеп Соболєв розповів про зв’язки Порошенка із Януковичем

Нардеп Соболєв розповів про зв’язки Порошенка із Януковичем
Петро Порошенко

Соболєв вважає, що Порошенко порушив багато законів, у тому числі антикорупційних

Президент України Петро Порошенко має дуже багато зв’язків із самим Віктором Януковичем і його людьми. Нині слід боротися за те, щоб ці зв’язки розривалися.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив Єгор Соболєв, народний депутат України («Самопоміч»).

«Петро Порошенко, вочевидь, був пов’язаний із Януковичем. Він був серед творців Партії регіонів, ще давним-давно, у часи Леоніда Кучми. Потім він був у двох урядах Януковича, коли Янукович був прем’єр-міністром і коли Янукович був президентом. Очевидно, що Петро Порошенко має дуже багато зв’язків із самим Януковичем і його людьми. Але на що я зараз сподіваюся і за що зараз борюся – щоб ці зв’язки розривалися», – заявив Соболєв.

Він зазначив, що під тиском суспільства генеральний прокурор України Юрій Луценко змушений хоч якось засудити Януковича.

«Його зараз звинувачують у державній зраді не як президента, а як громадянина, уже після втечі. То такі справи ту кругову поруку рвуть. Я так само був дуже радий, коли розірвалася велика порука між Ринатом Ахметовим і нинішнім президентом України після того, як ми змусили президента санкціонувати заборону торгівлі із окупованими територіями. Ви знаєте, що Ринат Ахметов багато заробляв на різниці в ціні, коли він купував вугілля на окупованих територіях по 600 гривень, а в Україні продавав його за 2500 гривень усім, хто включає електроенергію у себе вдома. Так побудована була шахрайська формула, запроваджена, до речі, людьми Петра Порошенка», – зауважив Соболєв.

Нардеп наголосив, що чим більше подібних зв’язків буде розірвано, тим краще для держави та для президента.

«Я великий його критик. Я вважаю, що він порушив багато законів, у тому числі антикорупційних. Але нам треба все робити зараз, щоб він з гріха повертався у служіння своїй державі. Це майже нереальне завдання, але ми обов’язково маємо його робити щодо будь-якого президента, парламенту та уряду», – зазначив Соболєв. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: