Нардеп Сотник задекларувала картину «Пашол нах**, имперский имбецил!» (ФОТО)

Нардеп Сотник задекларувала картину «Пашол нах**, имперский имбецил!» (ФОТО)
Олена Сотник

Серед іншого майна Сотник задекларувала чотири квартири, житловий будинок, кілька земельних ділянок, дві з яких – у с. Віта-Поштова

Народний депутат від «Об'єднання «Самопоміч» Олена Сотник вказала в електронній декларації картину «Пашол нах**, имперский имбецил!» художника Івана Семесюка.

tehsh

Як відомо, в графі декларації «цінне рухоме майно» необхідно вказати майно, вартість якого перевищує 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня звітного року. Це означає, що вартість картини сягає понад 60 тис. 900 грн.

eyeem-81380590

Фото EyeEm

Серед іншого майна, що належить її родині, Сотник задекларувала чотири квартири, житловий будинок, кілька земельних ділянок, дві з яких – у с. Віта-Поштова, три автомобілі (Lexus RX350, Honda Accord та BMW X5). Дохід за рік сотник сягнув майже 10 млн грн. Крім того, на банківських рахунках та у готівці депутатка зберігає 474 тис. 918 грн, майже півмільйона доларів та 7,9 тис. євро.

Як відомо, 30 жовтня о 24:00 в Україні завершився перший етап е-декларування. На першому етапі електронного декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб було подано 103 046 щорічних декларацій.

Як повідомлялося, Шульц і Туск привітали Порошенка із вдалим завершенням першої фази електронного декларування в рамках новоствореної системи запобігання корупції.

Читайте також статтю «Главкома» «Найбагатші податківці країни. Топ е-декларацій верхівки ДФС»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: