Нардеп закликав НАБУ і Генпрокуратуру перевірити Турчинова

Нардеп закликав НАБУ і Генпрокуратуру перевірити Турчинова

Депутат звинувачує секретаря РНБО в тому, що він заробляє гроші на війні

Нардеп Сергій Каплін звернувся до НАБУ і ГПУ з вимогою перевірити ставлення секретаря РНБО до приватних виробників озброєння.

Про це Каплін написав в Facebook 

«У період війни секретар РНБО має бути не комерсантом, а військовим. І порушення ним закону - це військовий злочин! Органи повинні розібратися і з протекцією Турчинова разом з Аваковим щодо півмільярдної закупівлі броньовиків «Варта» на російських шасі для МВС, та щодо анонсування придбання машин у фірми, яка півроку тому робила пластмасу, для Нацгвардії і прикордонників. До фірми, як розслідували журналісти, причетний помічник народного депутата Пашинського», - зазначає нардеп.

«Крім політики і кризи, годує Турчинова і валютна нестабільність. Близьке оточення секретаря Радбезу монополізувало обмінний ринок. Від фірм, які тримають половину валютообмінних пунктів - ниточки ведуть до екс-помічника Турчинова нардепа «Народного фронту» Лук'янчука, далі до матері, дружині і тещі відповідального за національну безпеку», - пише Каплін.

«У тещі, до речі, ще й литовський бізнес. А у тестя - ресторанний - дорогий заклад в центрі столиці. Війна, як то кажуть, війною, а обід за розкладом. Упевнений, що має бути проведено ретельне розслідування. Заяви про здачу їм і Яценюком Криму і Донбасу вже в ГПУ. Тепер же потрібно розкрити схеми його збагачення на українській катастрофі, на приватизації Майдану і його плодів і капіталізації смертей і надій людей в своє багатство», - додає він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: