Нардеп «засвітив», як для нього організовують мітинг під Радою (ФОТО)

Нардеп «засвітив», як для нього організовують мітинг під Радою (ФОТО)
Олег Кулініч

Під Радою сьогодні відбувалася акція «всенародної селянської підтримки» законопроекту №4355

В об'єктив фотокореспондента «Українських Новин» Богдана Бортакова потрапило листування народного депутата з групи «Відродження», яке показує депутатську кухню з організації мітингів та їх висвітлення в ЗМІ.

Під час сесійного засідання 8 грудня депутат Олег Кулініч листується зі своїм політтехнологом, який організовує акцію «всенародної селянської підтримки» законопроекту №4355, який передає місцевій владі право розпоряджатися землями сільгосппризначення.

«На вулиці пішов дощ. Боюся, люди довго не вистоять», - скаржиться технолог. «Я не буду виходити», - відповідає йому депутат.

 

51_01

В цей час у ВР розглядається питання про зняття недоторканності з депутата Вадима Новинського, а тому до внесеного до порядку денного важливого для аграрного лобі питання руки у депутатів ніяк не доходять.

«Мітинг розійшовся, не пощастило з погодою:( «Там дощ з льодом», - скаржиться трохи пізніше технолог.

І відразу ж рапортує, що головна робота зроблена: «Картинка і фото є, зробимо вам хороші пости в Фейсбук. Другий раз теж організуємо в підтримку».

52

Через кілька хвилин технолог надсилає депутату на погодження текст для Фейсбуку. «Прикро, що люди, які зібралися під Радою на підтримку законопроекту №4355 змушені були стояти під парламентом в таку погоду. Але впевнений, що це не дарма...», - читає нардеп з так званого аграрного лобі.

53

А вже через півгодини такий пост з фотографіями з мітингу дійсно з'являється на офіційній сторінці Олега Кулініча в Facebook.

Законопроект №4355 передбачає децентралізацію розпорядження землями, в тому числі - передачу місцевим органам влади права розпоряджатися землями сільськогосподарського призначення. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: