Нардепу Барні після ДТП необхідна операція

Нардепу Барні після ДТП необхідна операція
Олег Барна

У Барни перелом кісток черепа

У народного депутата Олег Барни у ДТП, що сталася у середу увечері на проспекті перемоги у Києві, постраждало обличчя. Після аварії нардеп має перелом кісток черепа, що потребує хірургічного втручання.

Лікарі запевняють, що загрози його життю немає.

«Можливо неуважний був, втомленість, з самого ранку по селах ганяв і не встиг на поїзд. Слава Богу, що ніхто не постраждав, крім мене, і дякую перехожим, хто надав першу медичну допомогу», - сказав Барна ТСН.

Обставини аварії нині з'ясовує поліція.

«Зібрані факти внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате кримінальне провадження за статтею 286 – це порушення правил безпеку дорожнього руху», - повідомила заступник речника Нацполіції Києва Яна Неруш.

Враховуючи те, що потерпілих не виявилося, народний депутат, імовірно, відбудеться штрафом. Побитий трамвай доведеться рихтувати, фарбувати та міняти розбите скло.

Нагадаємо, увечері 14 червня сталася автоаварія на проспекті Перемоги в столиці. Іномарка на швидкості зіткнулася із трамваєм, який від удару зійшов із рейок. У салоні трамваю пасажирів не було.

Пізніше стало відомо, що за кермом автомобіля, який врізався в трамвай на площі Перемоги у Києві, перебував народний депутат Олег Барна.

Барна визнав, що автомобільна аварія сталася з його провини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: