«Народний фронт» вимагає від СБУ розслідувати діяльність Медведчука

«Народний фронт» вимагає від СБУ розслідувати діяльність Медведчука
Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак закликає контролюючі органи якнайшвидше реалізувати рішення парламенту щодо філій російського телебачення в Україні телеканалів NewsOne та 112-го

«СБУ повинні розкрити джерела фінансування пропутінських ЗМІ. Телеканали NewsOne, 112-й та декілька інших давно пов’язують з Медведчуком», - наголосив Бурбак

СБУ повинна провести офіційне розслідування щодо діяльності Медведчука та надати суспільству повну інформацію про цього кремлівського агента в Україні. Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

«Служба безпеки України повинна нарешті провести офіційне розслідування щодо Медведчука та надати суспільству повну інформацію про діяльність цього кремлівського агента в Україні. Довкола нього концентруються сили антиукраїнського і промосковського реваншу. Медведчук цілеспрямовано, послідовно бореться проти української державності - в усіх своїх політичних проектах, на всіх посадах», - наголосив керівник фракції.

«СБУ та інші (правоохоронні. – Ред.) органи так само повинні розкрити джерела фінансування пропутінських ЗМІ, які неприховано працюють на капітуляцію перед Росією, прикриваються свободою слова, щоб поширювати брехню. Телеканали NewsOne, 112-й та декілька інших давно пов’язують з Медведчуком»,  - наголосив керівник фракції.

Він закликав силові і контролюючі органи якнайшвидше реалізувати рішення парламенту щодо цих філій російського телебачення в Україні.

Як повідомлялося, голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав постанову про санкції для «112 Україна» та NewsONE.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: