Насіров вирішив помститися лікарю, який свідчив у його справі у суді

Насіров вирішив помститися лікарю, який свідчив у його справі у суді

Насіров, як заявив в суді лікар Соколов, симулював свій немічний стан

Фото: УНІАН

Позов поданий у зв’язку з тим, що лікар розголосив на суді діагноз Насірова

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, який нещодавно був поновлений на посаді, подав позов проти лікаря, який в суді розголосив його діагноз.

Про це 19 грудня у Facebook повідомив народний депутат Сергій Лещенко.

«Сьогодні буде заключне слухання у справі лікаря Соколова. Ви про нього, напевно, і не чули. А проти нього, між іншим, подав позов Роман Насіров. Про відшкодування 1 мільйона гривень моральної шкоди», - написав нардеп.

За його словами, позов поданий у зв’язку з тим, що лікар розголосив на суді діагноз Насірова.

«Що ж зробив цей лікар? Він оббрехав? Він вкрав? Він сфальсифікував? Ні, позов від Насірова наздогнав його за те, що він в суді під час арешту Насірова розголосив його діагноз. Той самий, який підтверджував, що Насіров може брати участь в засіданні, а його стан – симуляція», - зазначив Лещенко.

Він додав, що цей процес майже завершується, 19 грудня за планом відбудеться останнє засідання в Шевченківському суді Києва.

«Але це ще не все. Адвокати Насірова паралельно подали в поліцію заяву про порушення кримінальної справи проти судді з того ж приводу», - написав Лещенко.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: