Наступного тижня поліція проведе тендер на мільярд. Будуть купувати автомобілі

Наступного тижня поліція проведе тендер на мільярд. Будуть купувати автомобілі
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та екс-голова нацполіції Хатія Деканоідзе на презентації першого поліцейського Mitsubishi Оutlander PHEV

Національна поліція проведе тендер по закупці гібридних позашляховиків Mitsubishi Outlander PHEV

Наступного тижня поліція буде витрачати великі гроші. Як стало відомо «Главкому», 29 листопада відбудеться тендер по закупівлі патрульних машин майже на мільярд гривень.

У вівторок поліція проведе конкурс, у якому мають визначити постачальника гібридних позашляховики Mitsubishi Outlander PHEV. Це ті самі автівки, які цього року презентував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Детальніше про це ви можете дізнатися з розслідування «Главкома»: Бізнес на новій поліції. Хто заробить на постачанні машин для копів.

Торги відбудуться у системі закупівель Prozorro.

«Копи» планують купити 635 автомобілів «спеціалізованого призначення з гібридною силовою установкою Mitsubishi Outlander PHEV або еквівалент». Бюджет тендеру – 959,6 мільйонів гривень.

Всі автомобілі поліція має отримати впродовж 2017 року. Фінансувати закупки гібридних «Аутлендерів» буде уряд Японії в рамках «кіотських» домовленостей.

Треба відзначити, що закупівлю цих машин тоді також підтримала Хатія Деканоїдзе, яка очолювала поліцію України. Відразу після своїй відставки Деканоїдзе дала інтерв’ю «Главкому». Ознайомитися з ним ви можете за цим посиланням.

Нагадаємо, як повідомляв «Главком», Toyota Prius, на яких поліція їздить зараз, теж закупалися за рахунок Японії. Але більшість автомобілів українські «копи» вже розбили. Як виглядає левова частка автопарку «Пріусів» поліції сьогодні можна побачити тут: Toyota-могильник. Скільки патрульних машин розбила поліція.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: