Найбільший рівень недовіри українці демонструють до Яценюка, Порошенка і Ляшка

Найбільший рівень недовіри українці демонструють до Яценюка, Порошенка і Ляшка
ru.espreso.tv

До колишнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка майже дві третини – 71% - українців ставляться негативно

45% українців негативно ставляться до Президента Петра Порошенка, свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг».  Ще 26% респондентів окреслили своє ставлення до глави держави як «скоріш негативне».

Крім того,  70% українців не люблять голову Радикальної партії Олега Ляшка: 45% опитаних ставляться до нього негативно, ще 25% - «скоріш негативно».

До колишнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка майже дві третини – 71% - українців ставляться негативно. Ще 16% респондентів ставляться до політика «скоріш негативно».

aey

Ще одним з лідером у антирейтингу народної довіри став колишній голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський: 60% українців заявили про своє негативне ставлення до нього, ще 19% - про «скоріш негативне».

Опитування проводилося по всій Україні (крім окупованих територій Криму і Донбасу) з 28 травня по 14 червня. Всього було опитано 2,400 жителів України віком 18 років і старше, які мають право голосувати. Вибірка є репрезентативною за статтю, віком, регіоном і величиною населеного пункту.

Як повідомлялось, 64% українців вважають, що зміна Яценюка на Гройсмана не допомогла країні.  Ще 23% респодентів переконані, що така рокіровка лише посилить кризу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: