Чиновники повинні будуть подавати декларації з 1 вересня, - НАЗК

Чиновники повинні будуть подавати декларації з 1 вересня, - НАЗК

Передбачається, що декларації будуть подані вже після того, як система е-декларування отримає сертифікат Держспецзв'язку і буде запущена повноцінно

НАЗК на сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення, згідно з яким суб'єкти декларування будуть подавати свої електронні декларації з 1 вересня 2016 року. Про це під час засідання антикорупційного комітету повідомила голова НАЗК Наталія Корчак. Рішення набуде чинності після його публікації.

«Сьогодні ми прийняли рішення на засіданні НАЗК про внесення змін до деяких рішень НАЗК що стосується функціонування єдиного державного реєстру декларацій. Сьогодні ми його опублікуємо. З того моменту, як воно буде заюстовано, суб’єкти декларування будуть подавати декларацію з 1 вересня 2016 року. Цим самим ми виконаємо міжнародні зобов’язання за результатами отримання сертифікату відповідності, який нам надасть Держспецзв'язок», - повідомили в НАПК.

Таким чином передбачається, що декларації будуть подані вже після того, як система е-декларування отримає сертифікат Держспецзв'язку і буде запущена повноцінно. «Держспецзв'язок бере на себе зобов’язання отримати відповідні документи і до 31 серпня, довівши систему до функціоналу безпечної сторони, видати атестат відповідності», - зазначила Корчак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: