Негода наробила лиха на Прикарпатті: є жертви

Негода наробила лиха на Прикарпатті: є жертви

В результаті падіння дерев 1 особа загинула, 5 осіб травмовано

20 червня о 15:00 внаслідок ускладнення погодних умов в 35 населених пунктах Надвірнянського, Коломийського, Богородчанського, Калуського, Тисменицького, Тлумацького районів Івано-Франківської області та в самому Івано-Франківську відбулися пошкодження 77 дахів житлових та господарських будівель, 15 адміністративних будівель, 2 комерційних будівель, повалено 83 дерева. В результаті падіння дерев 1 особа загинула, 5 осіб травмовано. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.
У зв'язку із ситуацією, що склалася на Прикарпатті, було проведено засідання обласної комісії ТЕБ та НС, а також аналогічних районних і міських комісій ТЕБ й НС.
Станом на 20:00 20 червня без електропостачання залишилися 36 ЛЕП повністю та 4 частково, 36 населених пунктів повністю й 48 частково.
21 червня станом на 06:00 без електропостачання залишилися 42 ЛЕП повністю та 18 частково, 45 населених пунктів повністю й 45 частково.
Внаслідок повторного ускладнення погодних умов 21 червня о 02:00 в 10 населених пунктах Калуського, Рожнятівського, Тисменицького, Рогатинського та Галицького районів Івано-Франківської області відбулися пошкодження крівель 2 житлових будинків, повалено на проїжджі частини доріг понад 30 дерев. До ліквідації наслідків негоди вночі було залучено 6 одиниць техніки та 24 працівники пожежно-рятувальних підрозділів.

На місці проведення робіт щодо ліквідації наслідків негоди працювала оперативна група під керівництвом начальника УДСНС в області Володимира Чернецького.
Ситуація перебуває під контролем Управління ДСНС в області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: