Негода у Кривому Розі: у двох сотнях будинків пошкоджено покрівлю

Негода у Кривому Розі: у двох сотнях будинків пошкоджено покрівлю
Наслідки буревію у Кривому Розі

В місті сьогодні також прибрали з проїжджих частин та домогосподарств 282 повалені дерева

У Довгинцівському районі Кривого Рогу внаслідок буревію, який накрив місто 28 липня та вночі 29 липня, на 16 вулицях пошкоджено покрівлю в 201 домоволодінні та чотири легкові автомобілі.

Про це в суботу ввечері повідомили у прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Пошкоджено газопровід та лінії електропередачі. Підрозділами ГУ ДСНС у Дніпропетровській області спільно з комунальним підприємством міста прибрано з проїжджих частин вулиць та домогосподарств 282 повалені дерева. Рух транспорту відновлено. Рятувальники розчистили від повалених дерев та фрагментів покрівель будівель лінії електропостачання та газового трубопроводу», - йдеться в повідомленні.

5_05

Водночас, у Верхньодніпровському районі Дніпропетровщини в п’яти населених пунктах частково побито градом покрівлю та вікна 270 приватних житлових будинків. Також пошкоджено дах та вікна Дніпрокам’янської філії «Ганнівського навчально-виховного комплексу» та дитячого садочку.

Після буревію пошкоджено також городи у приватних садибах на загальній площі 8,1 га та посіви агрокультур.

«Наразі інформація щодо постраждалих та загиблих внаслідок негоди не надходила», - розповіли у ДСНС.

Як повідомлялося, напередодні над Кривим Рогом пронісся смерч, а також випав град розміром з куряче яйце. За даними місцевих ЗМІ, смерч піднімав у повітря дахи, шифер, скло, дерева.

В суботу вранці у Кривому Розі також стався землетрус магнітудою 4,1.

Загалом, 28-29 липня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 339 населених пунктів у восьми областях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: