Невідомі побили журналіста, який займався розслідуванням спроб рейдерського захоплення торговельної мережі АТБ

Невідомі побили журналіста, який займався розслідуванням спроб рейдерського захоплення торговельної мережі АТБ

Журналіста посеред вулиці намагалися заштовхати до мікроавтобусу та викрасти

У Василькові під Києвом п’ятеро невідомих намагалися викрасти журналіста-розслідувача Олексія Марченка, втім через його опір викрадення завершилося побиттям. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook розповів громадський активіст Олексій Станчевський. Станчевський додав, що протягом останнього часу Марченко займався розслідуванням діяльності нардепа-радикала Сергія Рибалки та спробою рейдерського захоплення ним торговельної мережі АТБ, повідомляє «Апостроф».

«Після низки подібних розслідувань Олексій опинився у лікарні з переламаним носом, струсом мозку та чисельними забоями та синцями. Він погано пам’ятає обличчя своїх нападників, але згадує, що їх було четверо чи п’ятеро, і вони намагалися заштовхати журналіста до свого авто. На щастя, Олексію вдалося вирватися з рук своїх кривдників. Вчора відвідав його у лікарняній палаті. Він з трудом згадує події тієї рокової ночі, у нього постійно болить голова, Олексію дуже важко говорити», - написав Станчевський на своїй сторінці а FB, а також виклав відео 4-хвилинної розмови з постраждалим, прикутим до лікарняного ліжка.

Як пояснив сам Олексій Марченко, посеред вулиці його намагалися заштовхати до мікроавтобусу та викрасти. Втім, розпочалася бійка, яка зірвала плани нападників. Невідомі били журналіста по голові та постійно вигукували «Що ти назнімав!?». Сам Марченко згадує, що протягом останніх кількох тижнів неодноразово отримував анонімні погрози, пов’язані з його розслідуванням.

«Всі ці погрози йшли від Сергія Рибалки. З приводу журналістського розслідування АТБ. Тому я думаю, що погрожував та може бути замовником – саме Сергій Рибалка, депутат Верховної Ради. Вони хотіли шахрайським способом заволодіти АТБ. Казали, що там – спонсори терору і так далі. Все було зовсім не так…» - стверджує Марченко, який, втім, попросив припинити інтерв’ю через запаморочення та біль у голові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: