Незадоволені бойовики «Л/ДНР» ніколи не підуть проти Путіна - Тимчук

Незадоволені бойовики «Л/ДНР» ніколи не підуть проти Путіна - Тимчук
Фото РБК

Місцевих мешканців серед бойовиків – «раз, два – та й край», а найманців, які воюють за гроші, політичні розклади не турбують

Невдоволення серед бойовиків «Л/ДНР» через чутки про «злив» президентом РФ Путіним проекту «Новоросія» ніколи не переросте у заворушення. Таку думку у коментарі «Главкому» висловив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Основна частина боєвиків – це люмпени, декласовані фактично елементи, які фактично не є декласованою, корпоративною силою, яка може мати своїх реальних лідерів, яка могла б представити своїх лідерів. Це паразити  яким гроші заплатили – і добре. Їм, звісно, хотілося погратися в те, що вони – окрема держава, але насправді вони критично залежить від російської підтримки, і чудово це розуміють. Серед них панують суто споживацькі настрої», - зазначив він.

Крім того, за словами Тимчука, місцевих мешканців серед бойовиків – «раз, два – та й край». «Їх тримають лише в якості вимпелу, мовляв, ось це визволителі Донбасу, які борються проти хунти. Вони не є реальною політичною силою», - сказав він.

Тимчук також додав: що стосується підрозділів російських військ, там є окремі так звані «батальйони», «бригади». «Але треба розуміти, що ці частини від рівня роти і вище очолюються кадровими російськими офіцерами. Є російські найманці, яким точно однаково, що там відбувається на Донбасі, «зливає» Путін його чи ні. Вони воюють за гроші, політичні розклади їх не турбують», - підкреслив він.

Як відомо, сьогодні сьогодні у себе на сторінці у Facebook Тимчук написав, що в лавах бойовиків «Л/ДНР»  спостарігається нова хвиля чуток про «зливі» з боку Путіна після його згоди на повернення в «нормандський формат».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: