Німеччина закликає Британію пришвидшитися з переговорами щодо виходу із ЄС

Німеччина закликає Британію пришвидшитися з переговорами щодо виходу із ЄС
Штеффен Зайберт 

Берлін попереджає, що часу на Brexit стає все менше

Речник уряду ФРН Штеффен Зайберт виступив із заявою щодо темпів переговорів між Великою Британією і ЄС. Про це повідомляє агентство Reuters.

Так, він заявив, що лідери країн ЄС обговорять стан переговорів із проблематики виходу Великої Британії із ЄС на своєму наступному саміті. При цьому, за його словами, у Лондона іще є час, щоб зробити достатній прогрес по низці нагальних суперечливих питань для того, щоб почати новий раунд переговорів, який стосуватиметься питань торгівлі.

Зі свого боку найбільша індустріальна група ФРН уже звернулася до ключових німецьких компаній, які діють в Великій Британії, почати готувати план на випадок, якщо процес виходу цієї країни із ЄС виявиться важким і можливо ознаменується відсутністю угоди із цього питання.

Прем’єр-міністр Тереза Мей іще в понеділок заявила про те, що тепер від ЄС залежить те чи переговори із Лондоном вийдуть на новий етап. Однак сьогодні речник голови британського уряду заявив, що Тереза Мей зробить заяву наступного тижня, що стосується існуючих фінансових зобов’язань Великої Британії перед ЄС.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: