Обама під час турне заспокоюватиме світових лідерів після перемоги Трампа

Обама під час турне заспокоюватиме світових лідерів після перемоги Трампа

Обама зустрінеться з лідерами Великої Британії, Франції та Німеччини під час візиту до Берліна, крім того відвідає Грецію

Чинний президент США Барак Обама під час останнього міжнародного турне на цій посаді спробує заспокоїти світових лідерів, занепокоєних перемогою на президентських виборах у США мільярдера Дональда Трампа.

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Ми очікуємо, що, куди б ми не поїхали, головною темою щоразу будуть вибори у США», — сказав заступник радника президента США з питань національної безпеки Бен Родс

Згідно з повідомленням, Обама зустрінеться з лідерами Великої Британії, Франції та Німеччини під час візиту до Берліна, крім того відвідає Грецію, а також проведе двосторонню зустріч із лідером Китаю на полях саміту Азіатсько-Тихоокеанського регіону в Перу.

На думку адміністрації президента, ця поїздка має підтвердити та підкреслити, що Америка завжди зберігала союзництво з Європою, Японією і Південною Кореєю.

«Є певні речі, які ми пережили протягом багатьох десятиліть, проте нова адміністрація сама визначатиметься зі своїми пріоритетами», — додав Родс.

Нагадаємо, у США відбулося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп. Як повірити в неймовірне?»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: