Обшук в будинку Клюєва проходить у справах Майдану

Обшук в будинку Клюєва проходить у справах Майдану
atn.ua

Дозвіл на обшук помешкання надав Печерський суд

Обшук в будинку екс-глави Адміністрації президента України Андрія Клюєва проходить у справах Майдану, санкцію на обшук надав Печерський суд. Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

«Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні... за підозрою екс-Глави Адміністрації президента України Клюєва та інших у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27 (види співучасників), ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України», - йдеться у повідомленні.

Також відзначається, що 1 червня з метою відшукання речей та документів, які мають значення у провадженні та встановлення місцезнаходження підозрюваного Клюєва, суддею Печерського районного суду Києва надано дозвіл на проведення обшуку у будинку, який, згідно даних реєстраційної служби, належить йому. Будинок розташований в смт. Козин Обухівського району.

Сьогодні слідчо-оперативна група у складі працівників Генпрокуратури, Національної поліції України прибули за вказаною адресою для проведення слідчих дій.

Як повідомлялось, Генпрокуратура проводить обшуки в будинках екс-секретаря Ради нацбезпеки і оборони і екс-голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича - Андрія Клюєва та екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: