Одеса після зливи: рятувальники прибирають повалені дерева

Одеса після зливи: рятувальники прибирають повалені дерева

Внаслідок проливного дощу та неспроможності пропуску дощової води в стічній системі мали місце локальні підтоплення

Протягом минулої доби в Одеській, Кіровоградській та Черкаській областях рятувальники залучалися до ліквідації наслідків погодних умов. Як повідомляє сайт ДСНС, у місті Одеса внаслідок проливного дощу та неспроможності пропуску дощової води в стічній системі мали місце локальні підтоплення 3-х дільниць по вул. Балківська та окремих дільниць по вул. Водопровідна та Адміральському проспекту.

Тимчасово було перекрито рух легкового автотранспорту та громадського транспорту (трамваїв та тролейбусів).

У Приморському районі міста по вул. Дюківська, 8 виникло підтоплення ліфтової шахти 11-ти поверхового житлового будинку. Було проведено відкачування дощової води і не допущено затоплення електророзподільного щита в багатоповерховому будинку.

У с. Олександрівка (м. Чорноморськ) сталося підтоплення двох приватних домогосподарств по вул. Лермонтова та вул. Розвитку.

В смт. Затока Білгород-Дністровського району по вул. Приморська виникло підтоплення підвалів 2-ох приватних домогосподарств.

Внаслідок ускладнення погодних умов о 22:00 сталось аварійне відключення електропостачання в с. Богуново, с. Козлове, Прохорове Іванівського району. О 14:00 аварійна ситуація була ліквідована, електропостачання до населених пунктів відновлено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: