Один з керівників столичної медицини зізнався, що лікарів «сколихнули» високі зарплати поліцейських

Один з керівників столичної медицини зізнався, що лікарів «сколихнули» високі зарплати поліцейських

Вершигора розповів, скільки на сьогодні отримають лікарі швидкої допомоги

Головний лікар Київської швидкої допомоги Анатолій Вершигора в інтерв’ю «Главкому» заявив, що медичну громаду міста дуже сколихнуло, коли поліцейським дали зарплату в сім тисяч гривень.
«І коли вони почали працювати, в нас збільшилась кількість викликів з поліції. Вони бачили, що хтось десь лежить, і одразу нас набирали. Потім ми трошки їх навчили розрізняти п’яних від непритомних», - додав головний лікар столичної швидкої допомоги.

Він розповів, що сьогодні на «швидкій» зарплатня різна. Якщо людина давно працює, то отримує приблизно 5,5 тисяч, якщо тільки прийшли – то 2 тисячі.
«От сьогодні інтерн отримує 2 тисячі, через півтора року, коли він закінчить інтернатуру, буде отримувати 2200 – звісно, молодих людей це не влаштовує. Держава шість років навчає людей в університеті, витрачає кошти, потім півтора роки в інтернатурі, а в результаті людина викидає диплом та йде на заправку, бо там заробляє більше. У нас дуже багато лікарів, які сказали, що повернуться, але на нормальну зарплату. На одному ентузіазмі зараз люди не будуть «піднімати цілину», - зауважив Вершигора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: