Одіозний митрополит московської церкви продає свій будинок під Києвом

Одіозний митрополит московської церкви продає свій будинок під Києвом
Владика Павло

Будинок продається за 34 млн 190 тис. грн або $ 1 млн 300 тис.

Настоятель Києво-Печерської Лаври владика УПЦ МП Павло продає свій маєток під Києвом. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомив журналіст Михайло Ткач, який дізнався про продаж в одному з оголошень на спеціалізованому сайті.

«Точної адреси в оголошенні немає, але на фото будинок один в один з тим, який я вперше знайшов і зняв в далекому 2012-му», - заявив журналіст.

Згідно з оголошенням, будинок знаходиться в селі Проців, хоча, за словами журналіста, насправді він у Воронькові. На сайті вказано, що будинок продається за 34 190 000 грн або $ 1 300 000. Ткач також наводить опис маєтку в оголошенні: «Загальна площа - 580 м кв. Повністю мебльований італійськими та англійськими меблями, люстри Чехія, побутова техніка Smeg. Розкішний дизайнерський ремонт в класичному стилі з використання дорогих матеріалов. Будинок дуже теплий і затишний. Мармурові підлоги з підігрівом Італія, паркет Німеччина. Ділянка з гарним дизайнерським ландшафтним дизайном, багато екзотичних дерев. Гостьовий будинок 170 м кв., Будинок охорони 18 м. Кв.».

Як відомо, активісти Автомайдану зняли з повітря маєток намісника Києво-Печерської лаври митрополита Павла та її скарбника єпископа Бородянського Варсонофія в жовтні 2015 року. Раніше намісник митрополит Павло записав звернення до громадськості, де поскаржився на журналістів, які «не дають проходу» митрополиту на територію Лаври.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: