Охоронець престижного комплексу у столиці, де знайшли мертвою дитину, виклав свою версію подій

Охоронець престижного комплексу у столиці, де знайшли мертвою дитину, виклав свою версію подій
Житловий комплекс «Зелений острів»

Звільнений працівник спростовує всі обвинувачення на свою адресу

Громадянин Олег Д., старший зміни - охоронець елітного житлового комплексу «Зелений острів», де минулої п'ятниці була знайдена мертвою дитина, спростовує всі обвинувачення на свою адресу та на адресу матері дитини щодо причетності до трагедії. Про це він заявив у письмовому поясненні для «Главкома».

Охоронець, якого вже звільнили з посади, стверджує, що дитина тяжко хворіла, і її смерть настала в результаті набряку мозку. Олег Д. підкреслює – мешканці будинку, які звинуватили його з матір’ю дитини у вживанні алкогольних напоїв та інтимних розвагах, не розібралися у ситуації. За словами охоронця, він не вживав алкоголю, а з матір’ю дитини їх пов’язують суто дружні стосунки.

«Щодо розпиття напоїв та розваг. Того не було. Тому що я не вживаю ані пива, ані міцних напоїв вже два роки… Відносин між нами не було і не могло бути, бо ми просто друзі», - підкреслив він.

Олег Д. додав, що надану інформацію готовий повторно озвучити у суді.

Олег Д.Олег Д.

Як повідомлялось, 22 вересня, вранці в престижному житловому комплексі «Зелений острів» на вул. Сікорського, 1 жінка виявила свою дитину мертвою. Правоохоронці з'ясували, що дівчинка важко хворіла. Попередньо встановлено, що жінка з дитиною приїхали з Мелітополя на консультацію лікарів. Переночувати попросилися в кімнаті відпочинку охорони, де працював її знайомий.

Разом з тим, як стало відомо «Главкому», мешканці будинку провину за трагедію покадають на охорону, співробітник якої несанкціоновано привів у підвальне приміщення сторонню людину з хворою дитиною. 

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Житловий комплекс «Зелений острів» обслуговується ЖЕК «Ковальська житлосервіс», що входить у будівельну групу «Ковальська», підконтрольну родині Пилипенків (Сергій Пилипенко – депутат Київради від правлячої партії «Солідарність»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: