Окупаційна влада попередила кримчан: плата за газ зросте вдвічі

Окупаційна влада попередила кримчан: плата за газ зросте вдвічі

Підвищення тарифів буде поетапним

Представник окупаційної влади Криму, так звана «голова Державного комітету за цінами і тарифами» Ніна Зотович заявила про плани підвищити плату за газ для кримчан у два рази. Вона уточнила, що йдеться не про одноразове підвищення тарифів на газопостачання, а поетапне: по 7-10% два рази на рік.
За її словами, розмір тарифів на електроенергію в Криму також буде зростати, але для населення та інших споживачів по-різному. «Із 1 січня 2017 року ми плануємо бути в першій ціновій зоні (з електропостачання) і ситуація з постачанням електроенергії буде виглядати так: усе населення буде отримувати електроенергію за фіксованими тарифами.Усі інші покупці електроенергії будуть купувати її за нерегульованими цінами і формуватися ціна електроенергії буде ринковим механізмом».
Зотович зазначила, що тарифи на газ і електроенергію в окупованому Криму залишаються найнижчими в Росії.
Реагуючи на дану інформацію, призначений Кремлем так званий «глава республіки» Сергій Аксьонов заявив, що всі тарифи на комунальні послуги в Криму мають підвищуватися до економічно обґрунтованого рівня не більше ніж на 10-15% раз на півроку або рік, ніяких різких стрибків не буде, - пише рупор окупаційної влади «Кримінформ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: