Окупанти в центрі Севастополя провели виставку російського озброєння

Окупанти в центрі Севастополя провели виставку російського озброєння

Російські військові дозволяли дітям посидіти у кабіні техніки, розібрати і зібрати автомат

Фото: Крим. Реалії

Під час виставки проходила агітація «служити Росії»

В неділю, 30 липня, в центрі окупованого Севастополя на площі Нахімова з нагоди Дня Військово-морського флоту Росії військові представили понад 20 одиниць гусеничної і колісної військової техніки, устаткування і зброю.

Як повідомляє «Крим. Реалії», були представлені рухомий береговий протикорабельний ракетний комплекс «Бастіон» з уніфікованою самонавідною ракетою «Яхонт», пересувна командно-штабна радіостанція, плаваючий колісний бронетранспортер, зенітно-ракетний комплекс С-300 «Фаворит» для ураження сучасних і перспективних літаків, 122мм ракетно-зенітний комплекс «Град», реактивна система залпового вогню «Ураган», зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир», зенітно-ракетний комплекс «Оса»,  самохідна артустановка «Гвоздика».

Також були представлені безпілотні літальні апарати, водолазне спорядження, мінометні комплекси, обладнання для розмінування, переносні протитанкові комплекси, автоматичний гранатомет і стрілецька зброя. 

«Російські військові дозволяють дітям і дорослим приміряти спецформу, посидіти у кабіні машин, розібрати і зібрати автомат. Розповідають про можливості зброї і спорядження, практику застосування його в сучасних бойових умовах. Тут же проходить агітація служити Росії», - додає видання.

Нагадаємо, в окупованому Криму випустили з СІЗО бойовика, який розстріляв українського школяра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: