Окупанти задоволені полігоном, вкраденим в українському Криму. Тепер там будуть репетирувати війну

Окупанти задоволені полігоном, вкраденим в українському Криму. Тепер там будуть репетирувати війну

Будуть вчитися бомбити нафтопереробні комлекси, як у Сирії

Головнокомандувач Повітряно-космічними силами (ВКС) країни-агресора генерал-полковник Віктор Бондарєв високо оцінив якість українського випробувального полігону Чауда, розташованого на південному краю Керченського півострова.

«Полігон знаходиться в чудовому стані. У нас вперше з'явився справжній морський полігон, на якому є вся телеметрія. Можна зняти будь-який результат бомбометання, ракетних стрільб, визначити точність до десятих часток сантиметра. Морські мети переміщаються в залежності від вітру, потрапляти складно, але завдяки обладнанню, яке стоїть у нас на полігоні, ми це можемо і будемо надалі відпрацьовувати », - сказав сьогодні Бондарєв журналістам на аеродромі Бельбек.

За словами головнокомандувача ВКС РФ буде випробовувати нові зразки озброєння. «Є можливість оцінити роботу кожного боєприпасу», - підкреслив Бондарєв.

Сьогодні в окупованому Криму відкрилися  змагання окупаційних військових льотчиків «Авіадартс 2016». На полігоні Чауда також пройде одне з центральних подій «Авіадартс» - масштабна демонстрація можливостей новітньої авіатехніки - шоу «Авіамікс».

Окупанти оснастили полігон морськими мішенями і - очевидний наслідок операції в Сирії - довгими вузькими цілями, які імітують нафтопереробні комплекси і колони автомобілів ворога на марші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: