Окупований Крим перетворюється на справжній концтабір – Порошенко

Окупований Крим перетворюється на справжній концтабір – Порошенко

Окупований український півострів Росія перетворює на потужну зону військової присутності, змінюючи на свою користь баланс сил у Чорному морі – президент

Окупований Крим перетворюється на справжній концентраційний табір. Про це президент України Петро Порошенко заявив під час 13-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії.

«Ми наполегливо працювали для відновлення українського суверенітету українського прапора для того, щоб вони знову з'явилися в Криму, Луганську і Донецьку. Ми не маємо права забувати про Крим, який я згадав. Цей окупований український півострів Росія перетворює на потужну зону військової присутності, змінюючи на свою користь баланс сил у Чорному морі. Для тих, хто вірить у людські цінності і права людини, Крим перетворюється на справжній концентраційний табір, де запроваджуються радянські стандарти покарань і каральної медицини. Ось вам приклад Ільмі Умерова: примусово помістили в психіатричну клініку. Те, що сталося з ним, очевидно демонструє кримінальну і цинічну політику кремлівської влади щодо українських активістів в окупованому Криму», – заявив Порошенко.

Як відомо, в березні 2014 р. Росія окупувала український півострів Крим. Більшість країн ЄС та США не визнають факту приєднання Криму до Росії. Внаслідок анексії Криму США запровадили економічні санкції проти РФ. Європейський союз також ввів індивідуальні санкції проти окремих російських фізичних і юридичних осіб.

Нагадаємо, також Порошенко попередив, що представники Криму, які потраплять до Держдуми РФ, опиняться у санкційному списку 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: