Онищенко назвав звинувачення НАБУ фіктивним

За його словами, він сам піде до НАБУ і буде спілкуватися з його представниками.

Народний депутат від групи «Воля народу» Олександр Онищенко назвав фіктивним звинувачення проти нього, яке висуває Національне антикорупційне бюро України.

«Знаючи, що я тут ні в чому не винен, я буду переконувати і регламентний комітет, і парламент не підтримувати цього фіктивного звинувачення на мою адресу», – сказав Онищенко в передачі «Подробиці тижня» на телеканалі «Інтер» щодо подання про зняття з нього депутатської недоторканності і притягнення його до відповідальності.

Він також стверджує, що НАБУ не передало йому з цього приводу жодного документа з приводу звинувачень. «Я чув, що проти мене якісь звинувачення висуваються, що мене називають бандитом, організатором злочинного угруповання… у вівторок я був у Верховній Раді, до мене ніхто не підходив, ніхто мене не сповіщав, хоча було б правильно з їхнього боку, щоб вони прийшли, розповіли, які звинувачення висунені, що, чому і як», – заявив депутат.

За його словами, він сам піде до НАБУ і буде спілкуватися з його представниками.

16 червня до Верховної Ради України внесли подання про надання згоди на зняття недоторканності з народного депутата Олександра Онищенка і притягнення його до кримінальної відповідальності.

15 червня співробітники НАБУ провели обшук в офісі Олександра Онищенка. За інформацією бюро, обшуки відбувалися за адресами фірм, що фігурують у розслідуванні щодо реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з «Укргазвидобуванням».

За повідомленнями, сума, що фігурує в цій справі, – 3 мільярди гривень, у ній уже арештовані 10 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: