Онищенко виклав переписку про наміри влади купити «112 канал» (ФОТО)

Онищенко виклав переписку про наміри влади купити «112 канал» (ФОТО)

Оголошений у розшук нардеп Онищенко з Лондона без побоювань контактує з журналістами

Депутат Олександр Онищенко, якого в Україні оголосили в розшук, показав свою переписку з начебто нардепом від фракції БПП Сергієм Березенком, в якій згадується «112 канал».
Скріншоти Онищенко надав журналістам «Української правди».
«Під час переписки він (Онищенко – ред.) звертається до абонента із ім'ям «Сергій Березенко 2», запитуючи «І по 112 рухаємося?». На що той відповідає «Не встиг. Поговорю у суботу» і «Так, все по плану по 112», - пише «УП».
Переписка датується 28 травня 2015 року.

skrin1_01

skrin2

Раніше Онищенко з Лондона заявив, що президент Петро Порошенко намагався через нього купити телеканал «112 Україна».
«Якщо вам почнуть говорити, що все це – неправда, у мене збереглася купа листувань з Сергієм Березенком і Макаром Пасенюком – про деталі майбутньої угоди», – казав депутат.
Нардеп Березенко прокоментував ці заяви, стверджуючи, що не вів жодних переговорів щодо купівлі Порошенком «112 каналу». Він також сказав, що Онищенко може опублікувати переписку, якщо вона в нього дійсно є.
Нагадаємо, 27 травня 2015 року гендиректор «112» Андрій Подщипков заявляв про тиск з боку влади на телеканал і спроби його відібрати. Згодом він казав, що від вищого керівництва держави до нього приходили з пропозиціями продати канал за заниженою ціною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: