Опоблок розробив план перезавантаження влади

Опоблок розробив план перезавантаження влади

В Опоблоці закликають громадян об'єднатися навколо їхньої програми

Співголова партії Опозиційний блок, глава парламентської фракції Юрій Бойко заявив, що місія його політсили – повернути мир. Про це він сказав під час виступу на з'їзді Опозиційного блоку в п'ятницю, 27 травня.
«Ми пропонуємо громадянам об'єднатися навколо нашої прогресивної програми і змусити політичних банкрутів піти достроково. Коаліція війни, невдач і провалів повинна піти. Вони повинні звільнити місце для людей, які знають і люблять свою країну », - сказав Бойко.
Він заявив, що у Опозиційного блоку є чіткий і зрозумілий план дій. «Необхідно перезавантажити владу і провести перевибори парламенту. Повинно бути сформовано уряд народної довіри. Ми готові стати його основою», - сказав Бойко.
Він акцентував увагу на необхідності обов'язкового виконання Мінських угод для встановлення миру в Україні. «Потрібні конкретні кроки щодо забезпечення безпеки на територіях конфлікту і проведення там виборів за українськими законами», - сказав він.

«Досвід усіх воєн і конфліктів говорить тільки про одне - світ досягається тільки шляхом переговорів, компромісів, бажання і готовності разом домовлятися про мирне майбутнє. У найближчому майбутньому Україна, Євросоюз і Росія будуть сидіти за одним столом переговорів і говорити про майбутнє Європи. Ми повинні стати тією політичною силою, яка наближає цю можливість і на парламентському рівні, і працюючи з нашими партнерами. Цей формат стане визначальним для майбутнього всього європейського континенту», - заявив Бойко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: