Оприлюднені партіями фінансові звіти – фіктивні, - експерт

Оприлюднені партіями фінансові звіти – фіктивні, - експерт

В Комітеті виборців проаналізували фінансові звіти партій і зробили висновок: інформація неправдива

Генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель в інтерв’ю «Главкому» заявив, що після ознайомлення із фінансовими звітами українських партій, можна зробити висновок, що вони не відповідають реальному стану речей.
«Звіти партій ми аналізували досить поверхнево. Бо ми зараз якраз закінчуємо дослідження про стан політичних партій і їхніх регіональних структур. Власне, ми оцінюємо, якою є реальна кількість працівників штабів, працівників офісів, яким є матеріальне забезпечення партій, чим вони реально займаються. Але навіть з поверхневого аналізу тих звітів, які подали партії, можна зробити висновок: інформація неправдива», - заявив Кошель.

Гендиректор Комітету виборців відмітив, що ці звіти просто фіктивні.
«Партія – це великий механізм, велика машина, де працює велика кількість працівників апаратів і в центрі, і в регіонах. Це і піар-служба, аналітичний відділ, інформаційний відділ, великі оргвідділи. І, окрім всього іншого, партія організовує проведення виборчих кампаній. Виборчі кампанії – це, взагалі, надзвичайно складні механізми, до яких залучені сотні тисяч людей: агітатори, члени комісій і так далі. Тому головний висновок, який можна зробити із звітів, що подали партії: вони подали фіктивні звіти», - пояснив Кошель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: