Організатори «Євробачення-2017» шукають волонтерів

Організатори «Євробачення-2017» шукають волонтерів

Волонтери допомагатимуть людям, які приїдуть з-за кордону, почуватися комфортно під час тижнів «Євробачення» в Києві

Національна телекомпанія України як мовник-організатор «Євробачення-2017» відсьогодні розпочала відбір волонтерів для роботи під час конкурсу.

За словами виконавчої продюсерки «Євробачення-2017» Вікторії Романової, загалом працюватиме 750 волонтерів. «Вони допомагатимуть людям, які приїдуть з-за кордону, почуватися комфортно під час тижнів «Євробачення» в Києві. А ми, зі свого боку, як мовник-організатор пісенного конкурсу в Україні, створимо для волонтерів такі умови роботи, щоб досвід, який вони отримають за цей час, став для них корисним», – зазначила вона.

Для того, щоб стати волонтером, потрібно заповнити анкету у період з 19 грудня поточного року до 17 лютого 2017-го. Згодом надійде запрошення на співбесіду.

Нагадаємо,  міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» навесні 2017 року прийматиме столиця України. Свою участь у конкурсі підтвердили 43 країни. Така рекордна кількість учасників за всю історію «Євробачення» повторювалася лише двічі – у 2008-му і 2011 роках. Виконавчими продюсерами «Євробачення-2017» затверджено Вікторію Романову та Олександра Харебіна. Головною ареною пісенного конкурсу наступного року обрано Міжнародний виставковий центр. Півфінали «Євробачення-2017» у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: