Фірма, пов'язана з екс-«регіоналом» Святашем, продасть державі дорожнього обладнання на 110 млн

Фірма, пов'язана з екс-«регіоналом» Святашем, продасть державі дорожнього обладнання на 110 млн
Пересувні габаритно-вагові комплекси

За допомогою мобільних пунктів контролю слідкуватимуть за перевезенням вантажів фурами

Державна служба України з безпеки на транспорті купує 78 мобільних пунктів контролю загальною вартістю 109,1 млн. грн. Переможцем електронних торгів обрано київську ТОВ «Радіал-Україна», повідомляє сайт ProZorro.

Кожен мобільний пункт контролю складається з транспортного засобу спеціального призначення, виробленого не раніше 2016 року; переносних автомобільних  ваг поосьового зважування; автономного автомобільного опалювача, ноутбука та іншого необхідного автообладнання.

Заявки на тендер подали чотири фірми, однак до торгів були допущені дві. Так, пропозиція ще однієї київської ТОВ «Атлант-М Лепсе» була вищою на 6,5%.

Засновником столичної «Радіал-Україна» є ТОВ «Гармонія» харків’янина Владислава Кулікова. «Гармонія» прописана в Києві по пров. Балтійському, 20 разом із ТОВ «Група компаній «АІС». Останнє пов’язане з колишнім нардепом з Партії регіонів Дмитром Святашем та екс-нардепом від Партії регіонів Василем Поляковим. Куліков раніше керував ПІІ «Автоінвестстрой-Брок» і ТОВ «АІС-Моторс» з тієї ж групи.

На сайті Укртрансбезпеки повідомляється, що в Україні є лише 34 мобільних вагові комплекси, серед яких працює тільки 15, інші або знаходяться в непридатному стані, або не пройшли сертифікацію у відповідних органах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: