Отруєння суші в Києві: кількість постраждалих зросла до 24 осіб

Отруєння суші в Києві: кількість постраждалих зросла до 24 осіб

Суші в мережі «Євразія»

20 осіб госпіталізовано

Кількість людей, які постраждали в результаті спалаху кишкової інфекції в закладі громадського харчування компанії «Суші Ленд Євразія» в Шевченківському районі Києва, зросла до 24 осіб. Про це інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби у Києві, повідомляє «Главком».

«Станом на 29.06.2017 захворіло 24 особи, з них 20 осіб госпіталізовано (12 осіб до інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні №4, 5 осіб до інфекційного відділення Київської міської клінічної лікарні № 9, 3 особи до інфекційного відділення Олександрівської клінічної лікарні м. Києва, 1 дитина до інфекційного відділення Київської міської дитячої клінічної лікарні №2 - виписана під розписку батьків) та 2 дорослих осіб від госпіталізації відмовилися», - йдеться в повідомленні.

Епідеміологічна ситуація знаходиться на контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Києві. Епідеміологічне розслідування випадків захворювання на гостру кишкову інфекцію продовжується.

Громадян, які вживали продукти харчування, пов’язані із даним суб’єктом господарювання, у випадку клінічних ознак захворювання просять звертатись до лікувально-профілактичних закладів.

Раніше повідомлялося про 16 випадків отруєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: