Парубій: освічені громадяни є головним запобіжником від корупції

Парубій: освічені громадяни є головним запобіжником від корупції

Спікер привітав освітян з Днем знань

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що спільна мета українців полягає у розбудові могутньої Української держави вільних, заможних і освічених громадян, що є головним запобіжником від корупції. Про це спікер парламенту зазначив у вітанні з нагоди Дня знань

«Сьогодні запрошую всіх українських школярів та студентів до великої країни знань, до щоденної роботи над собою. Наша спільна мета – це могутня Українська держава, країна вільних, заможних і освічених громадян. Саме освічених, яких не можна обдурити і залякати. Адже головний наш скарб – це всебічно розвинена особистість. Спільнота освічених громадян – це основа зрілого і могутнього громадянського суспільства. Це фундамент сильної країни та головний запобіжник від корупції», - зазначив Парубій.

Голова ВР побажав учням і студентам, вчителям та викладачам «натхнення та наполегливості у навчанні та роботі, а головне – усвідомлення власної відповідальності за майбутнє України».

Дізнатися про рекомендації МОН щодо побудови навчального процесу у новому навчальному році можна у статті «Главкома»: «Здрастуй, школо! Всі головні зміни, які чекають на вчителів, школярів і батьків у новому навчальному році».

Про вплив на дітей та дорослих нових рекомендацій Міністерства освіти і науки читайте в інтерв'ю дитячого психолога Катерини Гольцберг.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: