Парубій передав ПАРЄ ноту щодо російських виборів в окупованому Криму

Парубій передав ПАРЄ ноту щодо російських виборів в окупованому Криму

Президент ПАРЄ запевнив, що підтримає Україну в усіх питаннях

Представники ПАРЄ не спостерігатимуть за виборами у Криму. Про це заявив президент Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт під час зустрічі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм у рамках його візиту до Франції, повідомляє прес-служба ВР.
«Аграмунт повідомив, що спостереження за виборами не здійснюватиметься, оскільки Росія не запрошувала представників ПАРЄ через те, що не бере участі у її засіданнях. Водночас, за його словами, інформацію може надати місія ОБСЄ», – йдеться у повідомленні.
Президент ПАРЄ запевнив, що позиція організації щодо цього питання не змінилася і не зміниться. «Ми не відступимо від позиції щодо дотримання територіальної цілісності. Це стосується усіх країн», – заявив він і додав, що підтримає Україну в усіх питаннях, та висловив готовність у подальшій співпраці з боку європейських структур.
Під час розмови Парубій передав ноту протесту МЗС України щодо невизнання виборів в анексованому Криму до Держдуми РФ. «Знаю, наскільки чітко ви дотримуєтеся принципів щодо територіальної цілісності країн, тому ваша позиція у цьому питанні дуже важлива», – наголосив Парубій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: