Парубій пов’язав блокування трибуни з арештом Онищенка

Парубій пов’язав блокування трибуни з арештом Онищенка
detector.media

Спікер зазначив, що блокувальники діють всупереч самим собі

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій зауважив: блокування трибуни парламенту почалося після голосування за зняття недоторканості та арешту нардепа Олександра Онищенка.

«У мене з’являється глибоке переконання, що ціль [блокування] - не тарифи, а ціль – дестабілізація роботи парламенту. Це не український сценарій, а зовнішній. Зверніть увагу: це почалося після арешту Онищенка», - зазначив він.

«Хочу сказати колегам, які блокують трибуну, що вони, напевно, не до кінця усвідомлюють цю дію», - додав спікер.

Голова Верховної Ради також підкреслив, що сьогодні під час години запитань до уряду керівництво держави збиралося торкнутися болючого для «Батьківщини» та Радикальної партії тарифного питання.

«На годині запитань до уряду члени Кабінету міністрів мали говорити про тарифи, особливості тарифного ціноутворення, відповідати на запитання. Крім того, депутати могли б подати запити, які мають бути негайно вирішені», - зазначив Парубій.

Нагадаємо, раніше в коментарі «Главкому» нардеп із «Народного Фронту» Антон Геращенко висловив думку, що «із точки зору лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко блокування трибуни Верховної Ради – це симетрична відповідь на голосування щодо Олександра Онищенка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: