Печерський суд викликав ватажка «ЛНР» Плотницького

Печерський суд викликав ватажка «ЛНР» Плотницького
Фото uapress.info

Плотницького викликають до суду як звинувачуваного у незаконному позбавленні волі або викраденні, терористичній діяльності та незаконному переміщенні осіб через кордон

Подільський районний суд Києва викликає лідера сепаратистів так званої «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького на судове засідання на 31 серпня.

Повістка опублікована в офіційному виданні центральних органів виконавчої влади «Урядовий кур'єр» 10 серпня, передають «Українські новини».

Плотницького викликають до суду як звинувачуваного за ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення), ч. 2 ст. 258 (терористична діяльність), ч. 3 ст. 332 (незаконне переміщення осіб через кордон) Кримінального кодексу. Засідання призначено на 31 серпня на 13:00.

Явка звинувачуваного обов'язкова. Він повинен мати при собі паспорт або документ, що засвідчує особу. У випадку неявки Плотницького справу розглядатимуть у порядку спеціального (заочного) судового провадження.

Як відомо, Плотницкий вважається главою так званої «ЛНР». У березні цього року прокуратура Києва передала в суд заочний звинувачувальний акт проти Плотницького за фактом здійснення терористичного акту, захоплення в заручники й викрадення старшого лейтенанта Збройних сил України, тепер депутата Надії Савченко. Нещодавно на Плотницького скоїли замах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: