Перша машина, співпраця з Тимошенко та газові схеми. У мережі з'явилися фрагменти книжки Онищенка

Перша машина, співпраця з Тимошенко та газові схеми. У мережі з'явилися фрагменти книжки Онищенка
Олександр Онищенко

Досить швидко я зумів наскладати грошей на машину, - нардеп-втікач

В інтернеті з’явилися фрагменти книжки, яку написав нардеп-втікач Олександр Онищенко - її презентація має відбутися на вихідних. У соцмережах пишуть, що книжку нардепа-втікача надрукували в Москві.

Загалом Онищенко малює дуже брудну картинку української політики.  Наприклад, нардеп-втікач розповідає,  що всі депутати платили за свої місця і всі депутати продають свої голосування.

Серед іншого у книзі політик змальовує деякі факти власної біографії: «Я навчався на розвідника, військового перекладача з поглибленим вивченням німецької мови, тому одразу після закінчення навчання мене направили в Німеччину... Достатньо швидко я зумів наскладати грошей на машину - радянську ВАЗ «вісімку».

Онищенко також розповідає про свої перші кроки у політиці, знайомство з Юлією Тимошенко, газові схеми, український кримінальний світ, стосунки між членами Блоку Петра Порошенка та про самого главу держави.

Нардеп-втікач усіляко хвалить та заступається за Тимошенко. Зокрема, Онищенко виправдовує підписання Тимошенко у 2009-го року газового контракту із Москвою. «..Говорячи про контракт Тимошенко, необхідно рахувати не лише те, скільки Україна платила за газ, але і те, скільки Україна отримувала за транзит газу через свою територію. А отримувала мільярди. Про це недоброзичливці Тимошенко вже воліють не згадувати».

Водночас Онищенко визнає, що ідейним політиком ніколи не був, а співпрацював з іншими політичними діячами ситуативно: «Моя дружба, а радше приятелювання з політиками різних мастей та таборів, завжди носила ситуативних характер - як людина-прагматик, яка у першу чергу, цікавиться станом рахунку, а не градусом партійних дискусій».

Раніше Онищенко в ефірі телеканалу NewsOne так казав про свій твір:  «Я хотів розповісти про його (президента Петра Порошенка, - «Главком») сутність. Про його внутрішній світ... Думаю, ця книга допоможе людям визначитися на виборах президента і парламенту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: