Під час пробіжки помер відомий спортивний журналіст

Під час пробіжки помер відомий спортивний журналіст
Журналіст Олександр Мащенко

Олександр Мащенко працював головним редактором телеканалу Xsport і сайту Xsport.ua

Сьогодні, 12 липня, на 39-му році життя зупинилося серце відомого українського спортивного журналіста і коментатора, головного редактора телеканалу Xsport і сайту Xsport.ua Олександра Мащенка.

Про це йдеться в заяві його колег.

Як зазначається, Мащенку стало погано під час пробіжки.

«У сучасній спортивній журналістиці України Олександр був яскравою фігурою, а вболівальники знали його як голос біатлону та легкої атлетики. Олександр був активним учасником Олімпійського руху України... Редакція Xsport сумує», - написали колеги журналіста.

У спортивну журналістику Мащенко прийшов у 1999 році в редакцію програми «Світ спорту», яка і зараз виходить в ефірі Національної телекомпанії України.

У 2005 році почав працювати на першому в Україні загальнонаціональному спортивному телеканалі «Мегаспорт». Там Мащенко був провідним журналістом, коментатором і автором щотижневої аналітичної програми.

У 2012 році він очолив редакцію телеканалу «Хокей» - першого телеканалу країни, який був повністю присвячений цьому виду спорту. Згодом ТК «Хокей» виріс до мультиспортивного телеканалу Xsport і сайту Xsport.ua. Весь це час Мащенко також працював головним редактором.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: