Підлікувались: від отруєння «Боярышником» у Росії померло 33 особи

Підлікувались: від отруєння «Боярышником» у Росії померло 33 особи

Деякі потерпілі від отруєння прийшли до тями, їх допитують слідчі

Кількість загиблих унаслідок отруєння спиртовмісним продуктом в Іркутську збільшилася до 33 осіб. Загалом від отруєння постраждало 54 особи, повідомляє регіональне управління Слідчого комітету Росії.

За попередніми даними, всі вони вживали парфумований косметичний засіб «Боярышник» і проживали в мікрорайоні Ново-Леніно.

У міністерстві охорони здоров'я Іркутської області повідомили, що всі, хто отруївся, вживали метиловий спирт, або метанол, не призначений для прийому всередину.

«Госпіталізовані, чоловіки і жінки 35–50 років, вживали рідину в різних компаніях. До лікарні їх доправляли з різних адрес», – йдеться в повідомленні відомства.

За даними Слідчого комітету, правоохоронні органи під час рейдів уже виявили дві точки продажу лосьйону «Боярышник». Деякі потерпілі від отруєння прийшли до тями, їх допитують слідчі.

Слідчі органи порушили кримінальну справу за статтею «Збут товарів і продукції, що не відповідає вимогам безпеки, що призвели з необережності до смерті двох і більше осіб».

У листопаді міністерство фінансів Росії запропонувало прирівняти настоянку глоду («Боярышник») до алкогольної продукції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: