Після ліквідації українськими військовими ворожої ДРГ більше 200 бойовиків захотіли звільнитися

Після ліквідації українськими військовими ворожої ДРГ більше 200 бойовиків захотіли звільнитися
Андрій Лисенко

За даними Міноборони, бойовиків «накрила паніка»

Після успішної ліквідації силами ЗСУ ворожої ДРГ 24 червня більше 200 бойовиків захотіли звільнитися.

Про це повідомив на брифінгу в середу речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, посилаючись на дані Головного управління розвідки Міноборони.

«Після успішної ліквідації ворожої ДРГ з лав так званої 4 бригади російсько-окупаційних військ 24 червня не менше 2 сотень бойовиків зі складу цього підрозділу висловили бажання звільнитися», - сказав він.

За словами Лисенка, бойовиків «накрила паніка, оскільки вони не бажають ані безславно загинути, ані потрапити в полон, попри гуманне ставлення до затриманих бойовиків з нашого боку».

Тому частина з них, не чекаючи прийняття рішення командуванням, залишила так звану 4 бригаду самостійно, повідомив речник Міноборони з питань АТО.

Лисенко також підтвердив, що за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих та поранених в лавах ЗСУ немає.

На Луганському напрямку сталося 16 обстрілів, 8 з них із важкого озброєння. На Донецькому напрямку – 7 обстрілів, 2 з важкої зброї. І на Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь 8 разів.

Як повідомлялося, 24 червня в зоні АТО було знешкоджено диверсійно-розвідувальну групу противника, в результаті двох бойовиків було вбито, в тому числі громадянина РФ.

Пізніше в Генштабі повідомили, що ворожою ДРГ керував кадровий російський офіцер капітан Олександр Щербак.

Також ЗМІ повідомили з посиланням на джерела в Міноборони, що в полон потрапив російський військовослужбовець-контрактник Віктор Агєєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: