Після російських провокацій в Криму контакти між адміністраціями президента України і РФ заморожені - Чубаров

Після російських провокацій в Криму контакти між адміністраціями президента України і РФ заморожені - Чубаров

Ніхто досі до кінця не знає, що відбулося на початку серпня у Криму між різними військовими формуваннями РФ, наголосив Чубаров

Після провокації в окупованому Криму вже немає контакту між президентами України і Росії. Про це в інтерв’ю «5 каналу» розповів голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров.
«Ніхто досі до кінця не знає, що відбулося на початку серпня у Криму між різними військовими формуваннями РФ. Однак очевидно, що з цього вони вирішили зробити провокацію», - заявив Чубваров.
За його словами, в цю провокацію був залучений сам президент Росії Путін.
«Наскільки я знаю, після початку цих подій вже немає контакту між Президентами Росії і України. Та розмова про нібито диверсію – з боку Путіна вона була брутальною, нахабною. Зрозуміло, що наш Президент відкинув всі ці звинувачення і сказав, що Росія шукає привід для більш широкої диверсії, можливо більшої військової агресії. І зараз, джерела говорять, що контакти між адміністраціями Президентів заморожені», - сказав Чубаров.
Він зазначив, що одразу після спроби провокації заявив: «Путін надав нам чудовий шанс для того, щоб тепер нам, як Україні, переформатувати своє завдання і свої очікування від будь-яких діалогів і будь-яких форматів між Україною та Заходом, Україною, Заходом і Росією».
Лідер кримських татар вважає, що Україна тепер не має йти на зустріч деяким західним політикам, які вимагають від нас поступового вирішення проблем, які привнесені війною Росії проти України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: