Плівки Онищенка не мають юридичної сили – Геращенко

Плівки Онищенка не мають юридичної сили – Геращенко
Антон Геращенко

Нардеп вірить, що НАБУ ретельно проаналізує записи

Радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко наголосив, що записи, оприлюднені народним депутатом Олександром Онищенком, не мають юридичної сили. Про це він заявив у кулуарах Верховної Ради, пише УНН.

Говорячи про аудіозаписи переговорів нібито народних депутатів Олександра Онищенка і Олеся Довгого, Геращенко висловив думку, що голоси на записах дійсно схожі на голоси цих депутатів. «Крім того, Довгий визнав сам факт подібного роду зустрічей», — додав Геращенко.

Водночас на питання про те, чим з юридичного погляду це може закінчитися для самого Онищенка і депутатів, які нібито причетні до цієї справи, Геращенко наголосив, що «записи, які робляться не в рамках оперативно-розшукових, санкціонованих правоохоронними органами, — вони не мають юридичної сили».

«Але вони можуть сприйматися правоохоронними органами і суспільством як довідкова інформація для з’ясування, хто в яких відносинах, хто про що і з ким хотів домовлятися і так далі... Я впевнений, що детективи НАБУ, щойно ці записи з’явилися, вони їх вже аналізують, якщо вони побачать у цьому додатковий склад злочину, — вони висунуть обвинувачення у вигляді процесуальних документів», — сказав Геращенко.

Нагадаємо, у вівторок, 6 грудня, у ЗМІ з'явився запис, зроблений нардепом Олександром Онищенком з нібито депутатом Олесем Довгим, який, за твердженням Онищенка, приїхав з ним домовлятися.

Як повідомлялося, Онищенко, який раніше заявляв про передачу «компромату на Порошенка» спочатку американським, а потім і російським спецслужбам, має в своєму розпорядженні чотири кейси записів з матеріалами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: