Поблизу Широкиного виявлено схованку з осколково-фугасними боєприпасами

Поблизу Широкиного виявлено схованку з осколково-фугасними боєприпасами

Боєприпаси повинні були використовувати при проведенні диверсій проти українських підрозділів

Співробітники Служби безпеки України виявили схованку з осколково-фугасними боєприпасами неподалік від Широкиного (Донецька обл.). Про це повідомляє прес-служба СБУ на сторінці вFacebook.

В криївці був захований осколково-фугасний снаряд калібром 122 мм, протипіхотна міна МОН-50 і осколкова протипіхотна міна ОЗМ-72.

Тайник був облаштований у лісосмузі в т. н. «сірій зоні». За оперативною інформацією, військові засоби ураження з цієї схованки повинні бути використані при проведенні диверсій проти українських підрозділів або цивільного населення.

Як повідомляв «Главком», Служба безпеки України в районі проведення Антитерористичної операції (АТО) затримала незаконні вантажі, що загальною вартістю перевищують півмільйона гривень.

В Бахмутському та Ясинуватському районах Донецької обл. правоохоронці затримали три автомобілі, водії яких намагалися потрапити на тимчасово окуповані території поза пунктами пропуску.

Серед вилучених товарів: обладнання для виготовлення оправ для окулярів, окуляри в асортименті, автозапчастини, ПММ та канцелярські товари.

Тривають слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: