Поліція Дніпра повідомила деталі затримання убивці патрульних

Поліція Дніпра повідомила деталі затримання убивці патрульних
Social Media

Молодик, який застрелив двох патрульних, був сам поранений та звернувся по медичну допомогу

Убивця двох патрульних поліцейських у Дніпрі був поранений у момент нападу та звернувся до лікарні, де і був затриманий.

Про це повідомила поліція міста Дніпра в одній із соціальних мереж.

«Злочинець у момент нападу був поранений дівчиною поліцейським! Був затриманий у лікарні, куди звернувся по допомогу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, чоловік сьогодні у Дніпрі застрелив двох патрульних поліцейських, які спробували його затримати за порушення правил дорожнього руху.

Патрулю повідомили про порушення правил дорожнього руху автомобілем Citroen. При перевірці документів водій вихопив у поліцейського табельну зброю та відкрив вогонь на ураження. В результаті загинули працівники поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко, у вбивстві підозрюють колишнього бійця батальйону «Торнадо» Олександра Пугачова, якого більше року розшукують за злочини у зоні АТО.

Близько 09:40 в районі автовокзалу Дніпра патруль зупинив автомобіль за порушення правил дорожнього руху. За деякими даними, він проїхав на червоне світло світлофора. Як згодом розповіла начальник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, порушник просив не перевіряти його документи.

«Патрульні одразу виїхали на виклик. Це було недалеко від автовокзалу. Водій вимагав не перевіряти його документи і просив патрульних, щоб вони його відпустили. Однак вони відмовилися і почали перевіряти документи», - зазначила Деканоїдзе. Після цього водій вихопив у поліцейського табельний пістолет і відкрив вогонь.

В результаті стрілянини патрульний Артем Кутушев загинув на місці, його напарниця Ольга Макаренко отримала поранення, яке виявилося смертельним. За останньою інформацією, вона померла на операційному столі, поля застрягла в її хребті.

«Що стосується виду зброї, зараз проводиться експертиза. Ми також з'ясовуємо, чи заволодів зловмисник пістолетом патрульного», - додала Деканоїдзе. За її словами, водій мікроавтобуса, який знаходився неподалік від місця трагедії, намагався блокувати машину злочинця, однак той погрожував їй зброєю і після цього зник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: