Поліція кваліфікувала підрив автівки на Львівщині як умисне вбивство

Поліція кваліфікувала підрив автівки на Львівщині як умисне вбивство

Вибухівку було закладено під дорожнє покриття, вона спрацювала за сигналом дистанційно, кажуть у поліції

На Львівщині слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху автомобіля, який підірвали за допомогою вибухового пристрою, за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), повідомляє прес-служба Національної поліції Львівської області.

«Скоріше за все, вибухівка була закладена під дорожнє покриття і спрацювала за сигналом дистанційно. На місці пригоди ми виявили два відстріляних «рожки» від автомата. Бізнесмен, на якого скоювався замах, їхав позаду. Після того, як усе сталося, він об’їхав пошкоджений автомобіль та поїхав з місця пригоди», – сказав т.в.о. начальника ГУ НП у Львівській області, полковник поліції Дмитро Загарія.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомлялося, на Львівщині троє осіб загинуло, одну госпіталізовано внаслідок вибуху автомобіля, який підірвали за допомогою вибухового пристрою, після чого обстріляли з автоматичної зброї. Підрив автомобіля «Мерседес» у Старому Селі Пустомитівського району на Львівщині є частиною боротьби кримінальних груп за сфери впливу, заявили правоохоронці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: