Поліція може не отримати гібридні Mitsubishi, обіцяні Аваковим

Поліція може не отримати гібридні Mitsubishi, обіцяні Аваковим
Mitsubishi Outlander PHEV

Якщо купівлю гібридних Mitsubishi Outlander PHEV не схвалить Японія, поліції доведеться відмовитися від сучасних автівок

Купівлю гібридних Mitsubishi Outlander PHEV для поліції ще не узгоджено з урядом Японії. Як заявив учора міністр екології, на даний час з країною ще тільки ведуться перемовини. Тому казати про купівлю позашляховиків, які вже встиг розрекламувати голова МВС Арсен Аваков, ще зарано.

«Станом на сьогодні ми ведемо переговори з японською стороною щодо підтримки рішення уряду про використання цих коштів (отриманих за продаж парникових викидів, - «Главком») на закупівлю нових гібридних автомобілів для нової реформованої української поліції...» - наводить слова міністра видання «РБК-Україна».

Україна має узгоджувати закупівлю Mitsubishi Outlander з Японію, тому що машини планують купувати за гроші, які український уряд отримав в рамках договору про продаж квот на викиди парникових газів. Одна з умов цієї угоди – Україна має погоджувати з урядом Японії, на що саме витрачати «екологічні» гроші. Тому, якщо японці не дозволять нам купити гібридні Mitsubishi, доведеться відмовитися від цієї ідеї.

Це буде виглядати дуже дивно. Адже Арсен Аваков запевняв, що питання з купівлею «гібридів» уже вирішено. Міністр внутрішніх справ уже навіть презентував перший патрульний «Атлендер», розмальований у кольори Національної поліції.

Про особливості купівлі Mitsubishi Outlander «Главком» нещодавно писав у статті, про те, хто і як заробляє на поліції України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: