Політолог Цибулько розповів, чим викликані сьогоднішні обшуки в мережі АЗС «БРСМ-Нафта»

Політолог Цибулько розповів, чим викликані сьогоднішні обшуки в мережі АЗС «БРСМ-Нафта»

Цибулько заявив, що під шумок е-декларування ДФС намагається знищити мережу АЗС «БРСМ-Нафта»

Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров дав неофіційне розпорядження департаментам ДФС організувати масштабні перевірки провідних мереж АЗС, в першу чергу - велику мережу АЗС «БРСМ-Нафта». Про це повідомив політолог Володимир Цибулько з посиланням на свої джерела в ДФС, пише Forbes. 

Джерела Цибулька повідомляють, що нібито відповідну вказівку Насіров отримав від ряду впливових народних депутатів. «Є обмежене коло рейдерів в парламенті, які мають можливість вплинути на главу ДФС Романа Насірова. Вони прийняли рішення монополізувати ринок роздрібної торгівлі паливом, фактично знищивши ряд великих гравців ринку. Це робиться для створення «трейдингового монстра». Не виключено, що цей монстр виросте з уже існуючої компанії, якій належить мережа АЗС. Вказівка знищити кілька мереж АЗС і заволодіти їхнім майном вже отримав глава ДФС Роман Насіров», - зазначив політолог.
«Першою мережею АЗС, яка потрапила під каток Насірова, є компанія «БРСМ-Нафта», яка вже відбила рік тому потужну рейдерську атаку, яка супроводжувалася вибухами на автозаправках і терактом на нафтобазі. Як бачимо, під шумок е-декларування ДФС намагається знищити мережу АЗС «БРСМ-Нафта», а власників компанії «БРСМ-Нафта» шляхом фіскальних перевірок змусити продати мережу АЗС за безцінь або забрати взамін за припинення фіскального переслідування. Ситуація доходить до ігнорування Насіровим здорового глузду, адже ДФС звернулася до Шевченківського суду з вимогою заарештувати колонки автозаправок «БРСМ-Нафта», оскільки колонки є технологічним обладнанням для незаконного виробництва палива, але тільки ось оператор мережі взагалі не виробляє паливо. На місці «БРСМ-Нафта» я б вимагав відставки глави ДФС, інакше вся мережа буде заарештована і стане частиною для нової мережі «людей влади», - додав Цибулько.
Як повідомив раніше Юрій Луценко, Генеральна прокуратура України проводить обшуки на об'єктах компанії БРСМ-Нафта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: