Політолог: Україна нічим не зобов’язана Обамі

Політолог: Україна нічим не зобов’язана Обамі

На думку Фесенка, Україна не має поспішати з виконанням якогось компромісного плану щодо виборів на Донбасі

Політолог Володимир Фесенко вважає, що Україна не зобов’язана робити подарунки президенту США Бараку Обамі у вигляді виборів на окупованих територіях Донбасу. Про це він сказав в коментарі «Главкому».
«Зрозуміло, що західні партнери хочуть якомога швидше «розрулити» це питання, бо треба зробити подарунок Обамі перед закінченням його роботи в Білому домі. Але чому ми маємо робити подарунки Обамі, який навіть до Києва не приїхав?», - сказав експерт.
Він зазначив, що допомога США Україні – «це допомога американської дипломатії та системних американських інтересів, а не конкретно Обами».
«Ми нічим йому не зобов’язані і не маємо поспішати з виконанням якогось компромісного плану, який могла би нам привезти пані Нулланд», - підкреслив Фесенко.
Як відомо, на тлі останніх перемовин держсекретаря Вікторії Нуланд в Києві й Москві та очікування чергової зустрічі «нормандської четвірки» і рандеву Петра Порошенка та Барака Обами активізувалися розмови про ухвалення Верховною Радою закону про вибори в окремих районах Донбасу. Експерти говорять про невисоку ймовірність ухвалення закону про вибори на окупованих територіях до кінця сесії, на відміну від «панікерів»-парламентарів.
Більше читайте в статті «Главкому» Вибори на Донбасі. Чи проведе Банкова бліцкриг

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: