Популярна французька блогерка загинула від вибуху сифона для вершків

Популярна французька блогерка загинула від вибуху сифона для вершків

Блогерка писала про фітнес і подорожі та була добре відома у Франції

Популярна французька фітнес-блогер Ребекка Бургер загинула від вибуху сифона для збивання вершків

Про це повідомляє ВВС.

Апарат, що вприскує під високим тиском в металевий контейнер оксид азоту або вуглекислий газ, вибухнув, а його фрагмент вдарив Ребекку в груди, що призвело до зупинки серця. Медична допомога не врятувала життя дівчини.

Про смерть Ребекки заявили її батьки, повідомивши, що вдома з нею стався нещасний випадок. Пізніше попередження про небезпеку сифонів з'явилося в її акаунті в Instagram.

Блогерка писала про фітнес і подорожі та була добре відома у Франції - вона мала 55 тис. підписників у Facebook і 154 тис. - в Instagram.

Захисники прав споживачів у Франції впродовж кількох років попереджали про несправності в сифонах, які можуть становити небезпеку. Власники пристроїв зазнавали різних травм - від зламаних зубів і до множинних переломів, а в одному випадку - втрати ока.

У 2013 році постраждала від вибуху сифона зламала шість ребер і грудину, а лікарі сказали, що якби удар припав на ділянку серця, вона не вижила б. У 2014 році влада країни попереджала, що нещасний випадок може статися в будь-який момент, навіть після кількох років використання приладу. Щонайменше один виробник відкликав свої пристрої.

im-4

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: