Порошенко хоче отримати ще одну «Мрію»

Порошенко хоче отримати ще одну «Мрію»

Президент поставив завдання прорахувати всі можливості добудови літаків АН-70 та «Мрія»

Президент України Петро Порошенко взяв участь в урочистостях з нагоди 70-річчя від дня заснування конструкторського бюро під керівництвом О.К.Антонова. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
Порошенко оглянув виробничі потужності підприємства ДП «Антонов», зокрема другий літак АН-225 «Мрія», який зараз знаходиться на етапі виробництва. Президент поставив завдання прорахувати всі можливості, уважно вивчити ринок і доповісти йому щодо можливостей добудови літаків АН-70 та «Мрія».


Глава держави поспілкувався з ветеранами заводу та екіпажем АН-225 «Мрії», який нещодавно повернувся з Австралії та подякував їм за популяризацію України в світі.

У свою чергу, екіпаж літака «Мрія» поділився з президентом враженнями від візиту до Австралії: «Ми прилетіли в час, коли на Євробаченні перемогла Джамала, Австралія зайняла друге місце. І тут прилітає «Мрія». Австралійці були в захваті від України».

Льотчики подякували президентові, що «він не забуває авіацію» та подарували йому український прапор, який був на борту «Мрії», під час перельоту літака до Австралії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: